Uppdaterad: 2019-01-15

Dessa villkor är tillämpliga på alla avtal som ingåtts på distans mellan dig som kund och FYNDSVERIGE som säljare. FYNDSVERIGE är ett varumärke som ägs och marknadsförs av:

FYNDSVERIGE AB (Nils rest parti AB)

Organisationsnummer: 559006-8739
Brahegatan 5
73333 Sala, Västmanland
Sverige


Företaget innehar F-skattesedel

I de allmänna villkoren hänvisas till servicesidorna på vår hemsida. När du som konsument handlar via internet gäller:

·         Konsumentköplagen 

·         Lagen om Distans- och Hemförsäljningsavtal 

·         Lagen om e-handel

Avtal kan endast ingås på svenska. Efter du har gjort din beställning skickas en bekräftelse till den e-mailadress som du har uppgett med dina kunduppgifter. Informationen rörande en produkt marknadsförd av FYNDSVERIGE avser beskriva varans huvudsakliga egenskaper. Mindre fel och avvikelser kan förekomma i information och specifikation beträffande varan utan ansvar för FYNDSVERIGE. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej garanteras att återge varans exakta utseende. Vid eventuella fel i angivande av en produkts lagerstatus förbehåller sig FYNDSVERIGE att korrigera detta i efterhand. Om du inte accepterar korrigeringen har du alltid rätt att avboka din beställning hos FYNDSVERIGE.

Innehåll

Artikel 1 – Beställning
Artikel 2 – Priser
Artikel 3 – Produkter
Artikel 4 – Betalningsalternativ
Artikel 5 – Leverans / Frakt
Artikel 6 – Ångerrätt
Artikel 7 – Reklamation
Artikel 8 – Klagomålsförfarande
Artikel 9 – Överföring av Risker för Varan
Artikel 10 – Integritetspolicy
Artikel 11 – Specialerbjudanden
Artikel 12 – Rabattkoder
Artikel 13 – Immaterialrätt
Artikel 14 – Lag – Språk
Artikel 15 – Tvister
Artikel 16 – Force Majeure
Artikel 17 – Kundtjänst

Artikel 1 – Beställning

Beställning av produkter sker endast via www.Fynds.se. När du väljer att genomföra en beställning, accepterar du de allmänna villkoren.

Beställningar som görs av personer under 18 år måste ha målsmans godkännade för beställning enligt gällande regler för kontantköp.

Om du har gjort en beställning och därefter mottagit en bekräftelse av beställningen till din e-mailadress, betyder det inte per automatik att vi accepterat din beställning. Alla produkter du beställer via Fynds.se förblir FYNDSVERIGEs egendom tills vi har fått in din betalning av hela summan för de beställda produkterna.

För mer information om beställningen vill vi hänvisa dig till servicesidorna under Köpvillkor, längst ner på Fynds.se.

Artikel 2 – Priser

Alla priser på denna hemsida är i svenska kronor inklusive 25 procents moms. Det tillkommer inga extra kostnader vid beställning.

FYNDSVERIGE kan komma att ändra sina priser till det aktuella marknadsvärdet. Enligt Konsumentköplagen regleras inte den fria prissättningen av någon lag. Du som kund har alltid rätt att avboka din order innan du ingåt ett avtal med oss (betalt varan). Om prisändringen sker efter du betalt varan och ingått avtalet, kan vi inte justera avtalet till det nya priset. Du har dock 30 dagars ångerrätt och kan då returnera varan för en återbetalning.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Artikel 3 – Produkter

Alla våra produkter är CE-märkta och lätta att installera och använda. De är tillverkade för användning i Sverige, med monteringsanvisningar på engelska. Har ni frågor angående våra produkter är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst via kundtjanst@Fynds.se.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel i produktinformation.

Artikel 4 – Betalningsalternativ

Vi erbjuder olika alternativ för betalning av din beställning:

·         Klarna (betala efter leverans)

·         Kort (Visa, MasterCard och American Express)

·         Banköverföring

·         Paypal

Vi har SSL security för ökat integritetsskydd.

Produkter som du som kund har beställt från FYNDSVERIGE skickas så fort som möjligt efter det att vi mottagit din kompletta betalning för samtliga produkter i beställningen.

För mer information om betalningsalternativen vill vi hänvisa dig till servicesidan: Betalning.

Artikel 5 – Leverans / Frakt

Leverans sker normalt 4-7 arbetsdagar efter beställning om produkterna finns i lager. Varorna transporteras till den adress du har angett som leveransadress i dina kunduppgifter. Detta under förutsättning att du bor utmed farbar väg.

Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar orskakade av komplikationer hos de fraktbolag vi samarbetar med för leveranser. Våra angivna leveranstider är beroende av att dessa fraktbolag håller sina leveranstider.

Leverans sker endast till adresser inom Sverige. Vill du skicka din vara till en annan adress inom EU, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Vi informerar härmed våra kunder om att vi främst samarbetar med fraktbolagen DPD, UPS samt Posten som leverantörer. I dagsläget levereras paketet till den angivna leveransadressen en (1) gång och om kunden då inte är tillgänglig för att mottaga paketet kan paketet hämtas av kunden på närmsta serviceställe mot uppvisande av gilitig legitimation. Om kunden vill ha paketet levererat till leveransadressen en andra gång, vänligen kontakta kundtjänst för mer information.

Artikel 6 – Ångerrätt

Enligt Lagen om Distans- och Hemförsäljningsavtal har du trettio (30) dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller för alla våra produkter som erbjuds på Fynds.se och räknas från den dag då du tog emot varan, eller en väsentlig del av den. Ångerrätten utövas genom att du som kund skickar ett e-mail till följande e-mailadress: kundtjanst@Fynds.se i vilket du som kund meddelar FYNDSVERIGE att du ångrar köpet och vill utnyttja ångerrätten.

Vill du utnyttja ångerrätten, måste varan skickas tillbaka till vårt lager*. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera om varan är felfri. Sedan måste varan skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick, i originalförpackning. Du returnerar din order genom att kontakta FYNDSVERIGE som arrangerar en retur med vår leveranspartner. Läs mer om returer under servicesidan Returpolicy, längst ner på Fynds.se eller kontakta vår kundtjänst.

Om du ångrar eller inte är nöjd med ditt köp, var vänlig kontakta vår kundtjänst.

* OBS! Skicka aldrig tillbaka något innan du har haft kontakt med vår kundtjänst.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka det belopp du betalat samt eventuella avgifter vid utnyttjande av ångerrätten (så som fraktkostnader), när hela ordern är returnerad.

Artikel 7 – Reklamation

Vi säljer alla våra produkter med två (2) års garanti. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, d.v.s. fel som fanns redan vid mottagandet. Om du upptäcker något fel vid leverans, vänligen kontakta snarast vår kundtjänst.

Enligt Konsumentköplagen skall en felaktig vara reklameras inom två månader från det att köparen märkt felet. Vill du utöva denna reklamationsrätt, var snäll att kontakta vår kundtjänst, så att vi kan hjälpa dig vidare.

Vid fel på vara, behöver vi först se bildbevis för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt samt för vår egen försäkring. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Artikel 8 – Reklamation

Entreprenören har ett klagomålsförfarande varav kunderna har blivit tillräckligt informerade och behandlar klagomålen i enlighet med detta klagomålsförfarande.

Klagomål gällande avtalets genomförande måste beskrivas med fullständig tydlighet, inom rimlig tid efter att kunden har observerat felet.

Klagomål som lämnats in till entreprenören kommer att besvaras inom 14 dagar efter mottagandet. Om ett klagomål uppenbarligen behöver en längre behandlingstid kommer entreprenören att svara inom 14 dagar med ett kvitto på mottagande och en uppgift om när kunden kan förvänta sig ett mer detaljerat svar.

Kunden bör tillåta entreprenören minst 4 veckor att lösa klagomålet i samråd. Efter denna period inleds en tvist som är berättigad till tvistlösning.

Är du missnöjd med hanteringen av ditt klagomål? Du kan presentera ditt klagomål till  tvistkommissionen via den Europeiska ODR-plattformen.  (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

Artikel 9 – Överföring av Risker för Varan

Risken för varan överförs till köparen när varan kommit i köparens besittning.

Om du som kund bär risken för varan är du skyldig att betala varan även om den har förstörts, kommit bort, försämrats eller minskat genom händelse som inte beror på säljaren.

När du ångrar ditt köp och väljer att skicka tillbaka varan, då bär du risken för varan tills dess den lämnats tillbaka till säljaren FYNDSVERIGE.

Artikel 10 – Integritetspolicy

Personuppgifter som kunden lämnar på Fynds.se är nödvändiga för att FYNDSVERIGE ska kunna behandla beställningen, för leverans av produkter och för att förbereda fakturor.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister.

Vi accepterar att skydda våra kunders integritet och sekretessen för deras personuppgifter.

Kunden har, i enlighet med nationella och europeiska regler i kraft av en permanent åtkomst, ändring, rättelse och invändningar med avseende på upplysningar om det.

Kunden kan utöva denna rätt genom att skicka ett mail till vår kundtjänst på följande e-postadress: (kundtjanst@Fynds.se).

De uppgifter som inhämtats av säljaren tillåter säljaren att förbättra och anpassa de tjänster som erbjuds till kunderna och den information som skickas till dem.

För mer information om vår integritetspolicy vill vi hänvisa dig till servicesidan Sekretess- och cookiepolicy, längst ner på Fynds.se

Artikel 11 – Specialerbjudanden

Erbjudanden som presenteras i nätbutiken är i princip giltiga så länge de är synliga på hemsidan.

Säljaren erbjuder regelbundet specialerbjudanden på sin hemsida. Dessa kampanjer beror i allmänhet på inköp av varor i stora mängder.

Säljaren kan säga upp dessa erbjudanden när som helst.

Artikel 12 – Rabattkoder

Varje kupongkod är giltig en gång per kund (om ingen annan information angetts).

För att kunna använda kupongen måste ditt köp uppfylla följande krav (från nyhetsbrev, annonsörer, med mera): minimiordervärde, utvalda produkter, antal produkter, utgångsdatum, etc. Om koden inte fungerar rekommenderar vi er att kontakta kundtjänst: kundtjanst@Fynds.se.

Säkerställ att kupongkoden är aktiv innan ni slutför beställningen. Validering av beställningen och dess betalning innebär att du som kund är överens med det visade priset och att du inte kan ansöka om återbetalning av oanvänd rabattkod efter betalning.

Ingen återbetalning kommer ges om du väljer att validera din order medan rabatten inte har behandlats korrekt.

Kupongkoder kan inte kombineras med andra kupongkoder, eller användas på auktioner.

Villkoren för användning, giltighet och värde av rabattkoder kan ändras utan förvarning.

Artikel 13 – Immaterialrätt

Innehållet på webbplatsen www.Fynds.se tillhör säljaren och FYNDSVERIGEs partners, det är skyddat av svenk lagstiftning om immateriella rättigheter.

Reproduktion av detta innehåll – hel eller delvis – är strängt förbjuden och kan bryta mot lagar om upphovsrätt.

Kunden och andra besökare på Fynds.se godkänner att inte använda sig av eller reproducera någon av dessa ritningar, modeller och prototyper och så vidare, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från säljaren.

Artikel 14 – Lag – Språk

Uttrycklig överenskommelse mellan parterna styrs av dessa allmänna villkor och svensk lag. 
Villkoren är skrivna på svenska. Om de blir översatta till ett annat eller flera andra språk, är endast den svenska texten avgörande i händelse av tvist.

Artikel 15 – Tvister

I händelse av tvist mellan säljare och kund, förbinder parterna sig särskilt till att försöka nå en uppgörelse i godo innan domstolsförfarande. FYNDSVERIGE förbinder sig att följa Allmänna Reklamationsnämndens utslag. Tillämpligt forum vid domstolsprövning är Stockholms tingsrätt.

Artikel 16 – Force Majeure

Fynds.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal om underlåtenheten har sin grund i hinder som Fynds.se inte kan övervinna eller om fullgörelsen skulle förutsätta uppoffringar som inte är rimliga med hänsyn till köparens intresse av att säljaren fullgör köpet. Såsom hinder enligt ovan kan nämnas naturkatastrof, medförande transporthinder, elavbrott som leder til produktionsstopp, eldsvåda eller explosion, strejk, blockad, krig, sabotage eller myndighetsåtgärd såsom t ex försäljningsförbud, transport- eller importförbud.

Artikel 17 – Kundtjänst

I händelse av fel eller frågor kan vår kundtjänsten kontaktas:

Allmänna villkor för användning av FYNDSVERIGEs hemsida

Version: 29 November 2016

Innehållsförteckning

Artikel 1 – Definitioner 
Artikel 2 – Tillämplighet 
Artikel 3 – Kundkonto 
Artikel 4 – Allmänna villkor vid användning av hemsidan 
Artikel 5 – Beställningar 
Artikel 6 – Auktioner 
Artikel 7 – Recensioner 
Artikel 8 – Stänga konto och hemsidans funktioner 
Artikel 9 – Personuppgifter och integritet 
Artikel 10 – Immaterialrätt och tredjepartsdata 
Artikel 11 – Skyldigheter 
Artikel 12 – Övrigt 

Artikel 1 – Definitioner

• Konto: Det konto som användaren måste skapa för att kunna lägga beställningar, delta i auktioner och lägga recensioner. 
• Tredjeparts säljare: En tredje part som erbjuder produkter till användare via hemsidan. 
• Användare: Besökare på hemsidan.
• Allmänna villkor vid användning: Villkor och bestämmelser vid användning av FYNDSVERIGE-hemsidor.
• Recension: Ett omdömme som kan läggas av de som använder FYNDSVERIGE, hemsidan och/eller tredjepartssäljare.
• Auktioner: Alla auktioner som hålls av FYNDSVERIGE på hemsidan.
• FYNDSVERIGE: vida XL Ltd., huvudkontor i (73333) Sala, Brahegatan 5.
• Hemsida: Hemsidan som finns under URL FYNDSVERIGE.nl samt andra hemsidor, URL, eller tillämpningar tillägnade av FYNDSVERIGE.

Artikel 2 – Tillämplighet

1. Dessa allmänna villkor gäller vid allt bruk av hemsidan, samt vid användning av kontot.

2. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att emellanåt ändra de allmänna villkoren. De ändrade villkoren börjar gälla så snart de publicerats på hemsidan. Av denna anledning är det rekommenderat att regelbundet återbesöka de allmänna villkoren.

Artikel 3 – Kundkonto

1. För att kunna lägga beställningar, delta i auktioner och lämna recensioner, är det nödvändigt att skapa ett konto. Användaren kan skapa ett konto genom att fylla i den obligatoriska informationen i online-formuläret på hemsidan. Detta formulär finns att hitta under rubriken ”Ny användare?”.

2. För att kunna skapa ett konto behöver användaren:

a. vara minst 18 år vid det tilllfälle då kontot begärs;
b. ha en giltig e-postadress.

3. Efter det att ett konto har skapats, kommer användaren få en bekfräftelse skickad till den e-postadress som angavs i förmuläret. När kontot väl har aktiverats, kan användaren logga in med angiven e-postadress och det självvalda lösenordet.

4. En e-postadress kan endast användas en gång för skapande av ett konto. Ett konto är personligt, ej överlåtbart, och länkat till användaren som ursprungligen skapat kontot.

5. Användaren måste försäkra att all information som är angiven gällande kontot och vidare kommunikation med FYNDSVERIGE, är korrekt, fullständig, och aktuell. Alla ändringar i personuppgifterna kan göras av användaren själv genom att logga in på kontot och hantera ändringar.

6. Användaren måste hålla lösenordet konfidentiellt, och vidta rimliga åtgärder för att förhindra obehöriga från att få kunskap om, och användning av, lösenord och/eller konto.

7. Användaren är skyldig att omedelbart meddela FYNDSVERIGE i händelse av förlut, stöld, eller (misstänkt) missbruk, samt vid obehörig användning av lösenord och/eller konto av en tredje part. Innan en anmälan tagits emot av FYNDSVERIGE, är användaren själv ansvarig för eventuella förluster eller skador till följd av missbruk av lösenord och/eller konto.

8. Om FYNDSVERIGE får kännedom om, eller har anledning att misstänka obehörigt intrång från en tredje part i ett konto, förbehåller sig FYNDSVERIGE rätten att omedelbart spärra kontot i fråga, och återställa eventuella skador som skett till följd av detta från användaren, utan att FYNDSVERIGE hålls ansvariga för skador som drabbas användaren.

Artikel 4 – Användning av hemsida

1. Användaren försäkrar att information och uppgifter som tillhandahålls av denne är korrekt, fullständig och tillförlitlig. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att kontrollera dess korrekthet, samt att avlägsna felaktig eller ej verifierbar information eller uppgifter.

2. Användaren är ej tillåten att:

• störa driften av hemsidan eller använda programvara som kan störa driften av hemsidan; 
• initiera processer eller låta dem fortsätta, där denna kan rimligen misstänka att detta begränsar andra internetanvändare, eller negativt påverkar användningen av hemsidan;
• utge sig för att vara en annan användare.

3. Användaren är ej tillåten att kopiera eller tillgängliggöra (via djuplänkning eller på annat sätt) hemsidan eller annan del av den, utan att först få ett skriftligt tillstånd av FYNDSVERIGE.

Artikel 5 – Beställningar

1. FYNDSVERIGEs allmänna villkor och returpolicy gäller alla beställningar från FYNDSVERIGE som är lagda på hemsidan. Användaren godkänner villkoren samt returpolicy vid skapandet av ett konto.

2. För beställningar från en tredjepartssäljare genom hemsidan, kan säljarens allmänna villkor och returpolicy vara tillämpliga. Dessa kan hittas på på tredjepartssäljarens företagssida.

Artikel 7 – Recensioner

1. Efter ett köp via hemsidan kan användaren bli ombedd, av eller på uppdrag från FYNDSVERIGE, att recensera FYNDSVERIGE, hemsidan, och/eller tredjepartssäljare. FYNDSVERIGE förbehåller rätten att eventuellt lägga ut omdömen på hemsidan, eller publicera det på annat sätt. Detta inkluderar namn, bostadsort och datum, såsom användaren skrivit den.

2. Om recensioner samlas upp av en tredjepart på uppdrag från FYNDSVERIGE, är de allmänna villkoren och/eller villkoren för användning tillämpliga på dessa recensioner.

3. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att inte publicera en recension eller avlägsna den från hemsidan, om tredjeparten kan bevisa att recensionen i fråga:

• strider mot lagar eller förordningar;
• strider mot allmän ordning eller anständighet;
• endast recenserar en produkt;
• inte hänför sig till tredjepartssäljaren i fråga; 
• innehåller personlig information om en tredje part; 
• innehåller en webbadress eller reklam;
• är missvisande.

Artikel 8 – Stänga konto och hemsidans funktioner

1. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att neka en användare att stänga sitt konto vid anledningar som:

• otillåten användning eller missbruk av hemsidan och/eller kontot;
• misslyckande att följa de allmänna villkoren, villkoren för användning, samt auktionsvillkoren;
• misslyckande att följa avtal mellan användaren, FYNDSVERIGE och/eller tredjepartssäljaren.

2. FYNDSVERIGE har även rätt att begränsa, förneka eller upphäva vissa användningar, eller tillfälligt blockera ett konto. Se ovan 8.1.

3. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att när som helst kunna upphäva eller ändra vissa funktioner.

Artikel 9 – Personuppgifter och integritet

1. De personuppgifter som tillhandahålls FYNDSVERIGE från användaren, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress, behandlas av FYNDSVERIGE och placeras i filer som tillhör FYNDSVERIGE. Denna information används av FYNDSVERIGE för att hantera konton och auktioner, behandla beställningar, leverans och fakturering. Det kan även användas som medling vid eventuella tvister mellan användare och tredje parter.

2. Användaren har alltid tillgång till sitt konto, och kan ändra eller utöka personuppgifter genom att logga in på dennes konto.

3. FYNDSVERIGE kommer i princip aldrig lämna ut personuppgifter till en tredje part, om detta inte krävs för att verkställa ett avtal med användaren. FYNDSVERIGE kan till exempelvis ge tredjepartenssäljare en användares namn, adress, e-postadress och telefonnummer, om detta krävs för att utföra ett köpeavtal mellan säljaren och användaren. Kontakten mellan säljare och användare hanteras genom ett FYNDSVERIGE e-postprogram, och all kontakt mellan användare och tredjepartssäljare lagras i FYNDSVERIGE servrar, som kan nås och användas av FYNDSVERIGE för att:

• hjälpa användare eller säljare med frågor; 
• bedöma om tredjepartssäljaren uppfyller / har uppfyllt dennes krav; 
• analysera processförbättringar.

4. Hemsidorna använder cookies. Cookies används för att till exempelvis komma ihåg inloggningsuppgifter. Även tredjepartscookies är utplacerade på hemsidan.

5. Användaren kan ställa in sin webbläsare för att neka mottagandet av cookies under besöket på hemsidan. En följd av detta kan emellertid eventuellt göra att användaren ej kan bruka hemsidan och alla dess funktioner till fulla, eller att användaren möjligen bli nekad tillträde till vissa delar av hemsidan, samt på kontot.

6. FYNDSVERIGE förbehåller sig rätten att lagra data om en besökares beteende på hemsidan (IP-adress bl.a.) om misstankar uppstår om missbruk och/eller obehörig användning av hemsidan.

7. För mer information angående användningen av personuppgifter eller för mer information om cookies, vänligen hänvisa till FYNDSVERIGEs sekretesspolicy, som finns att hitta på hemsidan.

Artikel 10 – Immaterialrätt och tredjepartsdata

1. Om inget annat anges är alla rättigheter, upphovsrätten, och andra imateriella rättigheter på hemsidan reserverad av FYNDSVERIGE, då den inte är reserverad av tredje part / licenshavare som gjort informationen tillgänglig.

2. Användaren får konsultera (uppgifter angivna) på hemsidan, och göra kopior för personligt bruk, exempelvis genom att skriva ut eller spara den. All annan användning, exempelvis återgivning (av delar) på en utomstående hemsida, eller skapandet av hyperlänkar, djuplänkar eller anslutningar till (delar av) hemsidan är ej tillåtet utan ett skriftligt tillstånd från FYNDSVERIGE.

3. Informationen på hemsidan är delvis levererad av tredje parter, såsom tredjepartssäljare och andra användare (via recensioner). FYNDSVERIGE kan ej hållas ansvarig för eventuella skador som sker till följd av ofullständig, osanningsenlig eller felaktig information som tillhandahållits av tredje part på hemsidan.

4. Hemsidan kan innehålla länkar till utomstående internetsidor. FYNDSVERIGE kan ej hållas ansvarig för användandet eller innehållet av dessa hemsidor.

Artikel 11 – Skyldigheter

1. Användaren medger att köpeavtalet endast är mellan användaren och tredjepartsäljaren vid beställningar av tredje part. FYNDSVERIGE är inte, och kommer inte att vara en del av detta.

2. Just därför är FYNDSVERIGE ej skyldig att kontrollera eller bedömma kvalitet, kvantitet eller kapacitet, på de produkter som erbjuds på hemsidan av tredje parter. FYNDSVERIGE kan ej hållas ansvarig för eventuella skador som sker vid felaktig eller ofullständig information från en tredje part.

3. Skulle FYNDSVERIGE vara ansvarig för eventuella skador som uppstår, är detta begränsat till inköpspriset som fakturerats till användaren från tredjepartssäljaren.

4. FYNDSVERIGEs ansvar sträcker sig endast, och är begränsat till, det belopp som FYNDSVERIGEs ansvarsförsäkring kompenserar.

Artikel 12 – Övrigt

1. Om en eller flera av bestämmelserna i dessa villkor för användning skulle sluta gälla, eller ej längre vara bindande, så fortsätter de kvarvarande bestämmelserna att gälla till fullo. I detta fall kommer FYNDSVERIGE att ersätta bestämmelsen i fråga med en ny bestämmelse. Den nya bestämmelsen fastställs av FYNDSVERIGE, och kommer likna den föregående så mycket som möjligt.

2. Från användning av hemsidan till användning av konto och dessa allmänna villkor, är Svensk lag tillämpad.